Здравейте, от доста време се каня да навържа останалия ми от старата кола Мегаскуирт 1 на 33ката. Идеята е не да се изкара някаква невероятна мощност от двигателя,а просто да работи прилично на бензин с цел придвижване от т.А до т.Б когато свърши газта
.... Защо не си ползвам оригиналното ЕКУ? Защото "изгоряха" 3 подред. Не ми стана ясно какъв е точно проблема, но след известно време започват да работят само на празен ход и то работят е силно казано. Та и без това мразя комбинацията Бош + дебитомер - ще разкарам и 2те. Идеята ми е - понеже знам, че има хора които карат боксери на Мега тук във форума - ако може да помогнат с VE таблици и .msq файлчета
ако не е търговска тайна де
. Та колата е 33 '92 - бивша 1.5 i.e. - понастоящем 1.6 с ревизирано сърце от 146. Мегата е единичка купена от тук : http://www.diyautotune.com/catalog/m...ase-p-172.html . Накупил съм си кабели, датчика за темп. на охлаждащата течност ще си е оригиналния, за темп. на входящият въздух - от Lancia Kappa 2.0 16v Turbo (такъв ми изпадна), TPS-а е от Ланча Делта 2.0 16в. Имам си и 2 метра вакуум маркуч за вградения мап. Само трябва да измисля къде по всмукателя да навия IAT сензора. Отворен съм за всякакъв хелп и съвети.

Comment